Home
Galajurken
Cocktailjurken
Bruidsjurk gekleurd
Avondjurken
Design Galajurk
Glitter jurk
Goedkope Galajurken
Goedkope Cocktailjurken
Bruidsjurk design
Galajurk grote maten
Uitgaans schoenen
Sieraden, galatasjes
Info en contact
Route
Vacatures
Links

Galajurken met split.


De sexy galajurken en luxe tricot avondjurken met een split.

Deze modieuze galajurken worden vaak gedragen als er op de uitnodiging dress code black tie staat. Dan wordt verwacht dat de heren in een smoking komen en de dames in een korte of lange avondjurk of galajurk. Dit is de meest voorkomende dresscode en wordt vaak gebruikt voor premi�res, recepties, diners, bruiloften, gala's en andere feestelijke gelegenheden. De jurken zijn met een klein decollet�. Er kunnen eventueel handschoenen bij gedragen worden, maar de armen mogen ook onbedekt zijn. Er mag echter geen horloge gedragen worden, wel andere feestelijke sierraden, galaschoenen en avondtasjes.

U kunt de plaatjes van de galajurken en avondjurken met split aanklikken om ze te vergroten.

 

Avondjurken met een hoog split op het been voor white tie.

 

Deze galajurken galajurken met split zijn er in effen kleuren zoals de zwarte, witte, rode, blauwe, groene, paarse en roze jurken tot de multi kleur dansjurken in mooie design prints.

Deze avondjurken lopen vanaf onze kleine maat 28,30,32,34 tot de grotere maten 40, 42. Enkele galajurken gaan tot maat 44, 46, 48, 50 afhankelijk van het model.

Zoekt je dansjurken in Amsterdam, paillettenjurken in Arnhem, cocktailjurken in Amersfoort, goedkope bruidsjurken in Rotterdam, trouwjurken in Haarlem, danskleding in Hilversum, galakleding in Den Haag, avondkleding in Utrecht, avondjurken in Alkmaar, gelegenheidskleding in Almere, dansjurkjes in Eindhoven, feestkleding in Amstelveen, glitterschoenen in Lelystad, galaschoenen in Zaanstad, glitterjurken accessoires in Woerden, kleding grote maten in Diemen, galajurk in Purmerend, petticoatjurken in Den Helder, witte jurkjes in Zoetermeer, avondjurk in Katwijk, sexy jurken in Gouda of cocktailjurken en feestjurken in Hoorn, kom dan gerust eens langs bij de galajurk bruidsjurk en cocktailjurk winkel te Amsterdam voor een uitgebreide collectie moderne galajurken, avondjurken, bruidsjurken en cocktailjurken en eigentijdse goedkope galajurken en cocktailjurken. We hebben een parkeergarage direct aan de overkant.

Kijk voor meer galajurken met split op onze andere websites!

overzicht van onze collectie bruidsjurken in verschillende kleuren Overzicht van onze uitgebreide collectie galajurken en cocktailjurken Overzicht van onze collectie hippe cocktailjurken in verschillende kleuren en stijlen