Home
Galajurken
Cocktailjurken
Bruidsjurk gekleurd
Avondjurken
Design Galajurk
Glitter jurk
Goedkope Galajurken
Goedkope Cocktailjurken
Bruidsjurk design
Galajurk grote maten
Uitgaans schoenen
Sieraden, galatasjes
Info en contact
Route
Vacatures
Links

Robin uitgaansmode

Robin Uitgaansmode bestaat al sinds 15 maart 1991. Door toenemende drukte in onze winkel zijn we momenteel op zoek naar geschikt personeel voor onze gala winkel te Amsterdam. Zoek je een creatieve uitdaging en wil jij ons team versterken, kijk dan naar de persoonskenmerken die wij zoeken.
Gezocht parttime verkoopster/styliste.
Robin Uitgaansmode is op zoek naar parttime verkoopster/styliste ter uitbreiding van het verkoopteam in de galajurken en bruidsjurken winkel te Amsterdam Centrum. We zijn op zoek naar talentvolle en enthousiaste collega, bij voorkeur in de leeftijdscategorie tussen de 35 en 45 jaar en wonende in de directe omgeving van Amsterdam.
 Vereisten:
         Minimaal 3 jaar verkoopervaring in de betere modespeciaalzaken.
         Beschikbaar 2 of 3 dagen per week, dinsdag t/m zaterdag.
         Perfecte beheersing van de Nederlandse taal en redelijk Engels sprekend. Verzorgt en representatief voorkomen.
 Wat zoeken we in jou?
Als Robin verkoopster is het je passie om de klant te adviseren en te inspireren om haar te helpen de beste keuze te maken.
Door je ruime verkoopervaring in de mode, kun je goed zelfstandig werken en durf je de verantwoording te nemen.  Door goed te luisteren naar de klant, duidelijke communicatie en feedback ben je instaat om de klant de juiste keuze te laten maken. Verder ben je een sociale, enthousiaste en representatieve medewerker met pit.
Heb je ervaring met coupeusewerk, dan geeft dat je een voorsprong op andere kandidaten.
Wij bieden:
Een persoonlijke werksfeer met gemotiveerde enthousiaste collega's. On the job training voor de finesses van ons vak.
Bij Robin Uitgaansmode zijn we sociaal met een goede en duidelijke communicatie naar de klant en elkaar. Binnen ons verkoopteam zijn we samen verantwoordelijk voor de uitstraling en gezellige sfeer van de beste en leukste glamour, bruids en galajurken winkel.
Interesse?
Als dit hierboven bij jou past en je wilt ons team komen versterken, mail dan je motivatiebrief en CV met pasfoto naar info@galajurk.nl. Mocht je nog vragen hebben over de functie, dan ben je vrij om te mailen of te bellen naar onze winkel.

Model for a Day?

Wil jij een Robin Model zijn, meld je dan aan voor een model voor een dag.
Tijdens de foto sessie sta je model in onze laatste en hippe collectie cocktailjurken. De foto's worden gebruikt voor de websites van robin uitgaansmode. Waar al je vrienden je kunnen bewonderen.
We zoeken eigentijdse modellen met uitstraling, die het te gek vinden op een keer model te zijn.
Ben jij een Robin Model stuur dan een e-mail met foto naar: info@galajurk.nl

Kijk ook op onze andere websites!

overzicht van onze collectie bruidsjurken in verschillende kleuren Overzicht van onze uitgebreide collectie galajurken en cocktailjurken Overzicht van onze collectie hippe cocktailjurken in verschillende kleuren en stijlen

We hebben een uitgebreide collectie galakleding, avondkleding, gelegenheidskleding, feestkleding, party kleding, kleding grote maten, cocktailkleding, gala kleding. Zoekt u een galajurk, avondjurk, cocktailjurk, korte jurk, feestjurk, jurk voor black tie,loop dan gerust bij ons binnen en probeer onze moderne  galajurken, sexy jurken, cocktailjurken, avondjurken, gala jurken, bruidsjurken, trouwjurken.

Zoekt u  galajurken in Utrecht, galajurken Rotterdam, galajurken Arnhem, galajurken Eindhoven, galajurken Almere, galajurken Haarlem, galajurken Den Haag, galajurken Amersfoort, kom dan gerust eens langs bij de galajurk en cocktailjurk winkel te Amsterdam voor een uitgebreide collectie moderne galajurken.