Bolerojasjes en Stola's

Elegante bolero's voor bij een galajurk

De bolerojasjes en stola's zijn er met verschillende soorten; van bedekkend met sierlijk Taft, satijn en soepel vallende chiffon. De kanten jasje met geschulpte kant randen zijn er in drie lengtes, korte mouw boven de elleboog, driekwart lente tot over de elleboog of lang tot de pols. Deze elegante korte jasjes kunnen mooi gedragen worden over de ivoorkleurige korte en lange bruidsjurken voor wanneer het iets kouder is of wanneer de schouders bedekt dienen te zijn. Naast deze jasjes zijn er in onze gala collectie ook nog bolero jasje van Taft tot over de elleboog met gerimpelde mouw, deze kunnen in het ivoor, zilver grijs en zwart.

Stola’s om over je schouders of armen te dragen

Wil je tijdens de formele onderdelen van de bruiloft of een gala je blote schouders bedekken, dan is een stola een goede keuze. Door de lichte stoffen drapeer je eenvoudig de stola over je bovenlichaam. Is het buiten wat frisser, dan is een stola of bolerojasje geen overbodige luxe. Draai de stola eenmaal om je armen en je kunt bij binnenkomst de stola van je schouders laten glijden zonder dat deze op de grond valt.

Jasjes om te dragen op een avondjurk of galajurk

De hesjes van fijn Frans kant, hebben een prachtige boothals met een stijlvolle rug sluiting. Het sierlijke chiffon jasje is transparant en heeft een driekwart lengte. De Taft en satijnen bolero jasjes hebben rond weglopende halslijnen met een klein opstaand kraagje en nauwsluitende half lange mouwen met omslag. De hoge kwaliteit imitatie bontenjasjes zijn er in twee verschillende modellen. Zo is er de hooggesloten bolero jas met lange mouwen en hooggesloten kraag of het bontjasje met rond weglopende halslijn met een driekwart mouw welke mooi is doorgestikt in sierlijke banen. Het nep bont bolero jas is heerlijk warm en staat elegant op een mooie bruidsjurk.