Bruidsaccessoires voor de finishing touch

Om te zorgen dat jij op je bruiloft er tot in de puntjes er verzorgd uit ziet, hebben we aantal bruidsaccessoires om dit te regelen. Hieronder vind je een impressie van de ceintuurs, ringkussens, kousenbanden, bruidsparaplu’s en kledinghoezen.

Ceintuurs en riemen

Heeft je trouwjurk geen tailleband of ceintuur en je vindt het fijn om iets om je middel te dragen? Er zijn verschillende modellen ceinturen beschikbaar, door afwerkingen met steentjes, staafjes of parels geef je je bruidsjurk net die extra uitstraling voor een schitterende look.

Ringkussens

Voor de trouw ceremonie kan je de trouwringen met stijl presenteren op een ringkussen of in een ringdoosje. Het sierlijke ringdoosje heeft een makkelijk formaat, waardoor deze makkelijk is mee te nemen voor de getuigen of bruidsjonker. In een ringdoosje kan je na de bruiloft je andere speciale ringen opbergen. De ringkussens zijn er in verschillende vormen beschikbaar zoals rond, vierkant of hartvormig.

Een kousenband voor de bruid

Het dragen van een kousenband wordt door veel bruidjes gedaan vanuit een pikante gedachte, zonder te weten dat het eigenlijk ook een functie heeft in de bruids tradities. Volgens één van de tradities draagt een bruid op haar trouwdag iets ouds (dit draagt het geluk van de ouder of oma over op de bruid), iets nieuw (dit staat voor hoop en optimisme in de toekomst), iets geleends (geleend van gelukkige koppels geeft dit weelde in de toekomst) en iets blauw (staat voor trouw en bescheidenheid). Het “Something blue” is te realiseren door de kousenband met een blauw accent te dragen onder trouwjurk.

Bruidsparaplu

De bruidsparaplu is zowel handig om je te beschermen tegen de zon of regen. Daarnaast is de paraplu ook een mooie accessoires voor de bruid en is een eyecatcher voor je foto’s. De bruidsparaplu’s zijn beschikbaar met mooie teksten en in het ivoorkleurig hartvorm en rond.

Kledinghoes voor je trouwjurk

We hebben ruime kledinghoezen voor het transporteren van je trouwjurk en het veilig weghangen voor/na de bruiloft. De kledinghoes is lang, waardoor de bruidsjurk er ruim inpast en kan uithangen, zonder dat iemand kan zien hoe de jurk eruitziet. Voor de korte trouwjurken hebben een korte versie kledinghoes.

Welke accessoires maken je trouwjurk compleet?

Wanneer je de perfecte trouwjurk hebt gevonden kun je de bruidsaccessoires gaan kiezen welke jouw trouwoutfit helemaal afmaken. Tenslotte ben jij het stralende middelpunt van de bruiloft en mag je hiervoor extra uitpakken. Kies een bruidsschoenen niet alleen vanwege de kleur en looks, denk ook aan het draagcomfort. Tenslotte wil je veel genieten van je bruiloft waarop je veel loopt, staat en danst. Met mooie sieraden geeft die extra touch aan hals, oren of het kapsel. Een kousenband mag eigenlijk ook niet ontbreken, en het werpen mag dan traditioneel zijn. Het blijft leuk om te zien hoe de bruidsgasten hun best doen om de kousenband te vangen. Om nog lang te blijven genieten van je trouwjurk hebben we kledinghoezen, waarin de jurk comfortabel past.