Wat zijn de prijzen van de trouwjurken?

Bij Robin vind je de goedkoopste bruidsjurken vanaf 49 euro tot 300 euro. Deze modellen zijn er in het ivoorwit en de lichte kleuren. De sale jurken zijn slechts in enkele maten op voorraad en zijn helaas niet meer te bestellen. Voor de low-budget trouwjurken in onze collectie moderne witte trouwjurken betaal je minder dan 450 euro. Bij ons vind je ook korte trouwjurken in verschillende prijsklassen tot 500 euro. Ben je op zoek naar een modieuze en stijlvolle trouwjurken, bekijk dan onze betaalbare trouwjurken tot 600 euro. Wil je het liefst een glamour bruidsjapon of een prinsessen trouwjurk? Deze vind je in onze luxe prijsklasse, waarbij de meeste modellen tot 800 euro gaan, met een enkele uitschieter tot 1000 euro.

Bruidsjurken voor ieders budget

Veel bruidjes schrikken van de prijzen van een witte trouwjurk in de standaard bruidswinkel. Prijzen boven de 1000 euro zijn meer regel dan uitzondering. Wij begrijpen dat niet iedereen behoefte heeft aan een speciale trouwjurk van een top couture of designer merk. Voor deze groep bruidjes hebben we stijlvolle trouwjurken in mooie witte stoffen, waarin je kunt stralen op jouw trouwfeest zonder dat je hoeft te bezuinigen op de rest van de trouwerij. Onze designcollectie bestaat uit lange trouwjurken voor strandbruiloften, kleine bruidsfeesten, of als een tweede bruidsjurk met een modern tintje voor in de avond. We hebben mooie designer bruidsjurken in zowel een sluik vallend model en als in wijd uitlopende vormen, welke geschikt zijn voor moderne en traditionele bruiloft.

Maak je trouwjurk compleet met accessoires

Om het stralende middelpunt te zijn op de trouwdag, besteden een bruidje ook aandacht aan haar kapsel en make-up. Om het plaatje compleet te maken hebben we ook mooie bruidsaccessoires zoals, sieraden, haaraccessoires en bruidsschoenen. De selectie van de schoenen zijn verkrijgbaar in het wit en ivoor of te verven in elke denkbare kleur. Hiermee kun je bepaalde kleuraccent terug laten komen, welke ook gedragen wordt door de bruidegom. Verder kun je kiezen om je outfit te voltooien met een tasje of kousenband. In toevoeging om in het haar te dragen is natuurlijk een sluier. Mooie alternatieve zijn de elegante hoedjes, tiara’s, veren of curlies. Ook voor de ringkussentjes en trouwparaplu’s kunt u bij ons terecht. Om de trouwjurk te vervoeren verkopen we ook kledinghoezen à 15 euro. Bekijk dit alles op de accessoires pagina's