Gekleurde cocktailjurken, korte jurkjes om extra mee op te vallen

Om je een compleet overzicht te geven van alle cocktailjurken in een bepaalde kleur, verwijzen we door naar de specifieke pagina's. Hier onder vind je het overzicht van de gekleurde cocktailjurkjes in de verschillende kleuren, waarmee je doorgaat naar de juiste pagina.

Cocktailjurkjes in vele kleuren

De korte gekleurde jurkjes zijn opgedeeld in enkele hoofdkleuren om je te helpen, wanneer je op zoek bent naar een cocktailjurkje in een specifieke kleur. Voor een aantal feesten of gala's, is de kleur van de kleding afgestemd op de kleur. De bekendste feesten hierin waren de White Sensations party's.
Het meest gevraagde jurkje is natuurlijk de little black dress, welke naar vrijwel elke gelegenheid gedragen wordt. Voor een bruiloft kunt ook kiezen voor het witte korte jurkje. Is er geen kleur voorschrift en wil je meer opvallen, dan is er genoeg keuze. Zoals het vurige rode cocktailjurkje, de stijlvolle blauwe cocktailjurk of een vrouwelijke roze cocktailjurk.
De Robin cocktailjurkjes zijn er in een grote variatie aan kleuren. De cocktailjurkjes lopen van de lichte pasteltinten naar de donkere kleuren en zwart. Hierboven hebben we de zes grote kleur groepen bij elkaar gebracht. Dit zijn de kleuren zwart, rood, blauw, roze, groen en wit. Zodat je een goed beeld krijgt van onze collectie gekleurde cocktailjurkjes.