Gekleurde galajurken, onze jurken per kleur gesorteerd

De galajurken zijn er ruim kleurenpalet, om je niet vermoeien met elke kleurtint hebben we onze gekleurde jurken onderverdeeld in een klein aantal groepen. Op elke pagina vind je galajurken welke in het kleurgamma liggen van deze kleur, dus bijvoorbeeld van de lichtere tinten rood tot het donkere bordeauxrood.

Gekleurde lange jurken, voor elke seizoen een andere tint

Tijdens elke seizoen zie je dat bepaalde kleurtinten de overhand hebben. Voor een zomers feest kun je kiezen voor frisse kleuren of een mooie bloemen print. Veel gala's worden meer in de herfst of winterperiode gehouden, waarbij je vaak de donkere kleuren terug zit komen. Natuurlijk kun je hier ook van afwijken, let wel op of er geen kleureisen staan op de uitnodiging voor het feest. Want je wilt natuurlijk wel op een positieve manier opvallen.
Op onze kleuren kaart vind je naast de zwarte en witte jurken, ook een overzicht in de belangrijkste kleuren blauw, rood en roze. Ben je op zoek naar een jurk met meerdere kleuren of kleurrijke print, kijk dan bij Multi-print galajurken. De kleuren van de Robin galajurken zijn niet seizoensgebonden, dus je kunt ook in de winter bij ons terecht voor de zomerse pasteltinten. Zodat je op tijd je galajurk kunt vinden voor het feest.