Online verkoop, en als je nou geen standaard maat hebt?

Wij zijn van mening dat je een jurk moet passen, voor maat en model. Want er zijn weinig vrouwen die een standaard maat hebben. Dit is de reden dat we uitsluitend verkopen via onze winkel in Amsterdam. Dit doen wij al meer dan dertig jaar naar volle tevredenheid van onze klanten.
Ook de schoenen, sluiers, sieraden en andere accessoires worden uitsluitend verkocht in de winkel. En kunnen niet online besteld worden.

 • Wil je een galajurk of avondjurk elders toch online bestellen?

  • Zorg ervoor dat duidelijk is bij wie je koopt en waar dit bedrijf gevestigd is. Als je de contact gegevens nu al niet kunt vinden is dit geen goed teken, probeer ook eens een vraag te stellen via de mail of telefoon aan het bedrijf, dan weet je ook hoe snel ze reageren. Lees voor het bestellen, goed de levering voorwaarden door, let op de extra kosten zoals vermaak-werk, importbelastingen en transportkosten.
  • In het buitenland bestellen kan beteken dat er andere regels gelden voor de aankopen/retourneren. Soms retourneren helemaal niet mogelijk. Je geeft vaak maten door, dus wordt de jurk op maat gemaakt en kun je de jurk niet retour sturen. Wanneer je iets op maat maken, laat je dan door meerder personen meten, daar iedereen anders meet. Vaak komt het voor dat een fabrikant een of meerder maten groter “op maat” laten maken. Vooral bij een groot maatverschil zorgt dit voor een slecht eindresultaat, de proporties kloppen gewoon niet meer.
  • Weet dat de leverancier jouw rondingen niet kunt zien. Heb je geen “standaard” figuur dan zal de jurk niet aansluiten op je lichaamsvormen. Dan is het hopen dat je de jurk nog een keer kunt vermaken, wat weer extra geld gaat kosten. Als je dit bij een atelier laat doen, welke weinig of geen ervaring heeft met bruidsjurken, is dit vragen om moeilijkheden. Je mooie jurk is dan minder mooi als je gedroomd had.
  • Je kunt ook een galajurk kopen die op plaatje er heel fraai uitzien. Een jurk staat heel mooi bij de persoon op de foto, maar dit is nog geen garantie dat deze mooi bij jou past. Enkele fabrikanten kopiëren uitsluitend de jurken. Wat je op de foto ziet is dan niet wat je krijgt, maar een kopie ervan. De stof, kleur en model zijn anders dan je verwacht had.
  • Kun je het model in alle kleuren bestellen? Of is het veel goedkoper dan normaal? Dan heb je vermoedelijk te maken met een frauduleuze website/bedrijf. Neem geen risico en bestel dan niet online!

Kom naar onze winkel om de jurk uit te zoeken die bij jou past

Onze passie is om voor jou de mooiste jurk te vinden die past bij je persoonlijkheid, uitstraling, maat, figuur en budget. Onze uitgebreide collectie wordt vrijwel wekelijks aangevuld met nieuwe modellen. Hierdoor kun je kiezen uit de nieuwste galajurken, sexy jurkjes, chique avondjurken en goedkope bruidsmode. Naast onze jurken hebben we ook een mooie collectie galaschoenen, avondtasjes, sieraden en accessoires om je outfit compleet te maken.

Robin Uitgaansmode inrichting galajurken
Robin Uitgaansmode straataanzicht
Robin Uitgaansmode inrichting bruidsmode